SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT KÉRNÉL?

MINDEN SPIRITUÁLIS IRÁNYZATNAK egy eredete van, maga a MAG amiből származik maga az ember. Az ősrobbanás, mely fogantatásodkor történt, ami elindítottad szíved dobogását és sejtjeid működését.

Ez a szikra maga az Eredet kezétől vezéreltetett.

Itt teremtődött meg Sorsod, választottál Akashát és Karmát. Itt indult el Neked is az utad, melyre egy céllal születtél: hogy megtaláld saját harmóniádat, sikeredet, szerencsédet és boldogságodat. Ugyanis erről szól(na) az Életed!

Jáde és Mahrakes
SPIRITUALITÁS, MÁSKÉPP

Tanfolyamok, előadások

Tanfolyamok, előadások

EGYEDÜL SZERETNÉL BELEUGRANI a spiritualitás végtelen útvesztőjébe? Miért tennél ilyet?! Tanfolyamaink segítségével könnyedén elvezetünk Téged a saját utad felé, hogy megértsd Önmagad és hogy boldog, és teljes életet élhess.

Tanfolyamok, előadások

Személyes Konzultációk

Sokan sok mindent ígérnek, sokan sok mindent tudnak. De új életet, harmóniát és belső egyensúlyt csak az Egy Érintése adhat. Változtatnál, de nem tudod, hogy hogyan? Nehézségek gyötörnek? Elakadtál és nem találod a kiutat? Gyere el hozzánk, hogy kiengedjük a Benned szunnyadó Dzsint, hogy megmutassuk az igazi utad!

SZERETNÉL ELJÖNNI HOZZÁNK?

Virág-Esszenciák

Mivel minden Belőled fakad, „csupán” meg kell nyitni az utat a változásod felé, hogy megtaláld a Benned élő Teremtő Erőt, mely mindenre képessé és hivatottá tesz Téged, hogy végre stabil és kiegyensúlyozott életet élhess. A teljesen egyedi összeállításban készülő Lélek elixírjeinkkel erre az útra segítünk Téged!

SZERETNÉL ELJÖNNI HOZZÁNK?