Kérdezz tőlünk élőben a facebookon!

Kedden este “Angyali Óra” · Péntek este “Kérdések & Válaszok”

Ismerkedj meg velünk Te is: Minden pénteken este 21 órától élőben válaszoljuk meg a kérdéseidet spiritualitásról, párkapcsolatról, bőségről, egészségről, vagy a Téged éppen foglalkoztató kérdésekről beszélgetünk. Szereted az angyalkártyát? Hallottál már a Démonokról? Kártyázz velünk az Angyali Órában és tedd fel élőben a kérdéseidet: minden kedden este megválaszoljuk azokat.

Mi vár még Rád facebook csoportunkban? Rengeteg videó, számos téma, izgalmas élő beszélgetések. Tarts velünk Te is!

Angyalok és Démonok facebook élő adás: szex, szerelem, párkapcsolat és persze, kérdések és válaszok!

Sors, Karma és Akasha élő adás: benne a Férfi és a Női szerepek, félelmek és érzelmek.

Angyalok és Démonok facebook élő adás: benne számos hasznos gondolat az Angyalkártyáról és a Tarot kártyáról.

facebook Zárt Csoportunk
Kövess minket a YouTube-on!

Minden Férfi és Nő a párkapcsolatokban a boldogságot, a teljességet, a szerelmet keresi – és keres valami olyasmit is, amit Éteri Kapocsnak (ikerlángnak, lélekpárnak, ikerszerelemnek) hívunk. De vajon tudod-e, hogy mi is ez pontosan? Ugyanis életed egyik legkeményebb és leggyönyörűbb kapcsolatáról beszélünk… Regisztráció a videósorozatra itt!

A nagy sikerű Angyalkártya tanfolyam után újabb sorozatunk A Hatodik Érzék. A Hatodik Érzék nem más, mint egy merő intuíció, a megérzések sokasága – mely érzékelést egy kis gyakorlással rengeteg helyen fogod tudni használni: a családodban, a párkapcsolatodban, a gyerekekkel, vagy akár a munkádban, vállalkozásban, az üzleti életedben!

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ. Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed!

CIKKEK & VIDEÓK

Spiritualitás, másképp

Szex, szerelem, érzelem?

Párkapcsolat, szex, szerelem, érzelmek? Ha Te is szereted az izgalmas, gondolatébresztő cikkeket, gyere és olvass bele a tartalomba – vagy nézd meg videóinkat!