Köszönjük Nektek!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

LASSAN ITT AZ ÉV VÉGE, és ilyenkor mégiscsak összegez az ember egy kicsit. Végiggondolja mi minden történt, mennyi minden változott.

Mi csak annyit szeretnénk Nektek mondani, hogy “Köszönjük”!

Köszönjük, a bizalmatokat! Azt, hogy hisztek magatokban, hogy hétről- hétre, hónapról – hónapra láthatjuk a változásotokat.
Tapasztalhatjuk azt, hogy nem felesleges a munkánk, a tanulásunk, az erőfeszítéseink.

Mert változtok, tanultok és ÉLTEK!

Újra mertek élni, és követitek a szívetek útját. Soha nem adjátok fel, hogy megtanultátok, igenis kell segítséget kérni és meg is érkezik a segítség! Büszkék vagyunk Rátok, hogy kérdeztek, és hálásak, hogy kérdéseitekkel inspiráltatok minket! Hisz nélkületek mi sem fejlődtünk volna tovább és még tovább.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Szeretünk Titeket! És reméljük 2020-ban is megtiszteltek minket a bizalmatokkal, és beavattok minket a sikereitekbe, hibáitokba, elakadásaitokba, boldogságotokba! Hiszen veletek együtt, tőletek fejődünk/ fejlődhetünk még tovább, és adhatunk Nektek még többet!

Legyetek büszkék magatokra! Nézzetek vissza Ti is honnan indultatok, és a fa alatt csenjetek egy szaloncukrot, mert Megérdemlitek!

Sok szeretettel gondolunk Rátok, és Áldott, Békés Karácsonyt kívánunk Nektek!