A Sors Kereke Vagy A Sors Fintora?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MIT GONDOLSZ, MI A SORS? Ráadásul előre megírva? Sokan mondják, hogy mindent a Sors akart, vagy hogy Életed előre megírt, így minden “Sors-szerűen” történik körülötted, de vajon valóban így van ez? Ugyanis a mai lapok is ezt feszegetik: vajon mit hozhat Neked a Sors, mire számíthatsz?

Kezdjük máris a rossz hírrel: a Sorsodat nem Te írod!

Ss mivel ezt mások is mondják/tanítják, ebben igazuk is van. Viszont azt senki nem tudja, hogy Sorsodat a környezeted írja: családod, barátaid, párod, munkahelyed… szavakkal, tettekkel, feléd irányuló döntésekkel és cselekedetekkel, mondatokkal.

Ha rendszeresen olvasol/követsz már minket tudod, hogy szinte minden cikkembe igyekszem egy kis Spirituális Gyógyászatot is belevinni: ugyanis a Sors nem más, mint az izomzatod tárolt eseményei – Huuuuhhh, ezt most hogy írjam le egyszerűen…

Emlékszel milyen az

… amikor félsz valakitől? Összeszorul a gyomrod, pontosabban a rekeszizom. Nos, a körülötted zajló események, mondatok, tettek, történések emlékeit mind-mind tested izomzata tárolja. Nem, nem az elme. Az izomzat.

És éppen ezért cselekszel és teszel úgy, élsz úgy, gondolkozol úgy, mint a szüleid, a családod… vagy viselkedsz éppen Párodnak, vagy másoknak “tökéletesen” megfelelően. Az izomzat maga az alkalmazkodás ahhoz, amit elvárnak Tőled.

Az izomzat maga a Sorsod.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


És bár én mindig azt vallom és tanítom, hogy ki kell lépj a Sorsodból, így már érted is miért. Ugyanis sem tetteid, sem döntéseid, sem alapvető gondolataid nem Rólad szólnak – hanem emlékeidnek és a körülötted lévő embereknek megfelelően “születnek”.

Éppen ezért olyan nehéz ez, és éppen ezért olyan egyszerű, hisz nagyon sokan írjátok, hogy bejön minden, amit írok. Igen: ha már dolgoztunk együtt, ha már egyszer beléptem az energia rendszeredbe, tulajdonképpen felülírtam a Sorsodat. És ezért változik meg az életed utána…

Ugyanis az izomzatod tudattalanul teszi a dolgát: befolyásolja életedet, befolyásolja döntéseidet, de még az anyagi jólétedet is. És tulajdonképpen minden egészségügyi problémád egyik fontos kiindulópontja.

Mi a tanácsom?

Emlékszel, sikerkonferenciákon szokták mondani