Sors vagy Balsors? Esetleg Karma?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

NAGYON SOKAN KÉRDEZTÉK TŐLÜNK az elmúlt hetekben, hogy vajon létezik-e sors vagy karma, vagy bármilyen más, előre megírt életút. Nos, a válasz, hogy igenis meg nem is. Sajnos.

Tudnod kell, hogy ma – mi emberek – nem merünk, és nem szeretünk érezni.

Azaz elzárjuk szívünket szinte születésünktől fogva félelmeink burkába, holott körülöttünk minden és mindenki érez. Éreznek a virágok, éreznek az állatok, érez maga a környezet is. Csak az ember nem: túlságosan tudatosak lettünk, túlságosan gondolkodóak, elhagytuk érzéseinket és érzelmeinket, nemtől és kortól függetlenül. Éppen ezért is ilyen felszínes minden emberi kapcsolatunk, legyen az barátság vagy párkapcsolat.

Viszont mindaddig, amíg nem vagy hajlandó letenni tudatosságodat, és nem vagy hajlandó érezni, a Lelked sem szabad – szinte senkinek sem. A szívedbe van zárva, hatalmas páncélzattal körülvéve – pont úgy, mint egy vöröshagyma héjazata, melyet tested és tudatod hozott létre és ők azok, akik eltemették a Lelkedet is.

Pedig a Lélek szava szent. Szent lenne, testnek és tudatnak egyaránt.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


És mindaddig, amíg Lelked nem tud kinyílni és szabaddá válni testedben csak sorsod van, azaz Balsorsod. Sajnos nem több, és nem kevesebb.

Ezért is van ennyi fájdalom, szorongás és rossz érzés: magány, depresszió stb. ebben a világban.

Ha Lelked szabaddá válik, érvénybe lép testedben az Akasha, tapasztalásod és boldogságod valódi útja, a szív útja, a szív vágya, melyet csak Mahrakes, maga az Egy nyithat ki a testedben.

Mit eredményez ez?

Teljes érzelmi egyensúlyt, önmagad szeretetét, boldogságát, és természetesen gondolataid tisztaságát, tested egészségét.

Mert a Lelked szabad.