Mindenkiben ott a hatodik érzék

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MÉGSEM HISZEL OLYKOR MAGADBAN, nem hiszel abban, amit érzel valahol mélyen legbelül. Mert egyszerűbb azt gondolni, hogy badarság, majd elmúlik, biztos rosszul érzed. Amikor mégis megtörténik, amit anno megéreztél, csak csapkodod a homlokod, hogy na mégis csak igaz volt.

Így, ha a megérzéseidről kérdezed az angyalokat és a démonokat, arra kérnek, hogy figyelj megérzéseidre és tiszteld is őket, azaz kövesd. Ne hagyd elterelődni a gondolataid. Ha mégsem bíznál magadban, kérd Metatron Arkangyal segítségét, hogy erősítsen radarjaidon. Ha tetszik küldjenek neked egyértelmű, értelmezhetőbb jeleket, megerősítéseket.

Honnan tudod, hogy megérzés, nem pedig rossz előérzet?

A megérzés biztos, nem szül kétséget, és folyton jelen van. Minden egyes alkalommal felbukkan és azon kívül, hogy Te kétségbe vonod saját megérzéseid a jelek egyértelműek, csak Te nem szeretnéd meglátni őket.

Minél inkább figyelsz megérzéseidre, annál inkább biztos az utad is. Hiszen, ha megérzéseidet követve indulsz egy úton, az helyes út, melyen tudatosan lépkedve, érezd, hogy ez az, s még ha időnként meg is torpansz, kétség nem lesz benned, hogy folytatnod kell. Míg ha a kétségek terelnek, illetve az események utad szerte ágazik, s bizonyos idő után már azt sem tudod igazából hogyan és miként jutottál el oda, ahol vagy.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Bármennyire is furcsa, ha az utadat, a saját utadat követed az Angyalok és a Teremtő biztonságot nyújt neked! Mindig lesz egy kapaszkodó, egy segítő melletted, éppen akkor, amikor szükséged van rá. Ha kétségeid támadnának, kérd Mihály Arkangyal segítségét. Ő az, aki bármilyen szorult helyzetben segítséget nyújt. S bár tréfás kedvűek az égiek, ezért a segítség általában nem abban a formában jön, ahogyan Te kérted, a végkifejlet mégis mindig ugyanaz lesz. Támaszt, kapaszkodót, segítséget kapsz. A titok annyi, hogy amit kapsz fogadd el – legalábbis törekedj rá – úgy és olyan formában, ahogyan érkezik.

Ne feledd Benned is meg van az a bizonyos érzék, csak nyisd ki a szíved, hogy halld az angyalok szavát!