Ilyen lesz 2020 - Megbocsátani tudok, de amnéziás nem vagyok!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

HA NEM SZERETNÉL SOKAT OLVASNI: Sok csalódás (pozitív és negatív is) fog érni 2019. decemberétől, 2020 március-áprilisáig. És függően attól mennyire vagy kész felismerni a környezeted valós működését; felszabadító vagy igen fájdalmas felismerésekben lesz részed. Májusától egy új energia hullám érkezik, mely a lehetőségeket hozza el számodra, de ezeknek a lehetőségnek nagy ára van.

Ugyanis fel kell adnod a mély, rögzült elhatározásaidat.

Nem, nem a céljaidról, vágyaidról beszélek, hanem azok eléréséhez fűzött, kitűzött utadról!

Fel kell rúgnod a megszokott rendszert, és ne szabd meg a hogyant, mert új utakat érhetsz el, melyek új irányba terelnek. Pont ezért fontos, hogy rugalmas és kész legyél a változásokra. Összességében egy ébresztő, új vizekre terelő év lesz, mely csak tőled függ, mennyire lesz fájdalmas.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


HA SZERETNÉD ÉRTENI A LÉNYEGET IS: Változik a világ és ezzel együtt változnod kell Neked is, különben elvisz az ár. Az elmúlt évek leginkább a változásra való hajlamod szolgálták fejleszteni, hogy kész légy egy új energia érkezésére. Ugyanis gyökeres változások várnak Rád ebben az évben.

A változás örök és állandó.

Bizony, balga az, aki úgy véli, az ember és a vele/benne/körülötte lévő dolgok örökként megmaradnak, hiszen az élet mozgató rugója a változás.

Aki benn ragad élethelyzetekben, benne ragad a görcsös változatlanság hitében, bizony az elmúlt három évben sok csorb