Ha a Lélek lemarad akkor nagy a baj

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

EZT A KÉPET MA TALÁLTAM, a forrását sajnos nem tudom, a mondanivalójával van egy kis gond, vagyis inkább nagy.

Ha a Lelked lemaradna – valóban lemaradhatna – akkor már nem is élnél…

Ez nem úgy működik, mint egy tárgy, amit elveszítesz, vagy utánad hoznak. Sőt nagy magaslatokba sem kell törnöd, hogy elérd. Csak érezned és gondolkodnod kell, magadról, magadban, hogy meghalld, hogy vezethessen.

A valóságban, a lelked évekkel előrébb jár. A lélek – ellentétben az egoddal, ami korántsem rossz, csak nem tanulta meg érezni/hallani a lelked – tanult a hibákból, megtanulta a leckéket és egy teljesen más irányba szeretne vezetni Téged.

Ha a Lelked lemaradna, lemaradhatna akkor már nem is élnél.

Azért fáradsz el lelkileg, azért vagy összetörve, mert olyan utat követsz, mely nem a lelked útja, és maximum azért kell megállnod, hogy megértsd Önmagad!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


A Lélek a te pásztorod, mely benső Istened felé vezet, nem maradhat le, csak Te nem nőttél fel még hozzá. Így ha megpihensz, akkor ne várj! Mert nem fog érkezni semmi! A belső harmóniád, csak komoly önismeret mellett érhető el, ehhez viszont fel kell ébredned az általad életnek vélt hazugságból!

Kövesd a lelked, akard megérteni, érezz, hallj, láss, különben elveszel a spiritualitás útvesztőjében, és csak vársz valamire, ami sosem jön el!