A remény gyenge pillér, nem mindig bírja el a valóság súlyát

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MIKOR AZ ELSŐ CSILLAG felragyog az égen, a remény sugara felvillan a sötétségben. Csillagaink, pedig minden egyes nap megmutatják neked, hogy legyen bármily sötét is az éj, a remény ott pislákol minden egyes csillagban.

Remény, mely sosem hal meg.

Reménykedsz egy jobb életben. Reménykedsz, egy biztosabb állásban, egy jobb jövedelemben, egy felbukkanó szerelemben. Remény él Benned, hogy megbocsát, megváltozik, majd minden más lesz.

Csokonai szerint a remény csalfa és vak. És részben igaza is van. Miért? Mert a remény, a hosszan tartó cselekvések nélküli reménykedés nem hoz számodra semmi mást csak fájdalmat és keserűséget.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Addig, amíg tétlen vársz és reménykedsz, annyi minden mást tehetnél. Talán azért is annyira megkapó és megrázó egy-egy haldokló beteg levele, melyek rendszerint keringenek az FB-n. Számukra nem maradt más, csak a remény, hogy lesz még egy nap, lesz még egy ölelés. De számodra, aki a jelenben él, tettre képes, a lehetőségeid korlátlanok, nem csak a remény van!

Meg kell próbálnod élni!

Élni a lehetőségeiddel, a reményeidet vágyakká, a vágyaidat célokká formálni. Nem hagyhatod elúszni a napokat, mert ez bűn magaddal szemben. Nem nézheted tétlenül, ahogyan elmegy melletted az élet! Vagy te is csak a remény perceit várod?

Szívesebben sorolnád, hogy mennyi mindent tettél volna ha lenne több időd és lehetőséged az életedben.

Ébresztő! Mert most van időd és lehetőséged. Ne csak reménykedj, cselekedj! Hisz az életed csak