Te mit tennél meg Önmagadért?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

CSAK ÚGY, FELDOBTAM pár angyalkártya lapot, így az Ünnepek előtt, melyek megint az önbizalom, az önbecsülés és a döntések fontosságát mutatja meg nekünk.

Ez az ünnepi időszak kicsit más lesz mint a többi.

Rólad szól! Legyen önbizalmad, önbecsülésed és hozz olyan döntéseket, melyek számodra is kedvezőek. Az égiek ebben támogatnak és segítenek. Pontosabban mindenben támogatnak, ami Rólad szól.

Szép ez a kezdeményezés az égiek részéről, s aki már tudatosan próbálta ezt megélni tudja, hogy aki fent a kártyákat keveri, nagy játékos. Hiszen pont akkor, amikor nem kéne, éppen olyan dolgok mennek végbe amik abszolút érthetetlenek, egyszerű földi halandók számára.

Így én most Neked erre az időszakra nem tudok mást írni, mint hogy próbáld meg úgy elfogadni (befogadni) a következő időszakban érkező változásokat, hogy az számodra jó lesz.

Csak mosolyogj.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Még ha elsőre most érthetetlen, esetleg elfogadhatatlan az alakulása az eseményeknek. Formáld úgy a történéseket, hogy számodra jó legyen, igyekezz elfogadó lenni, így döccenő mentesebben telik majd el ez az időszak.

Aki körmeszakadtáig kapaszkodik és ragaszkodik valamihez (vendégsereg, ültetési rend, időben érkezés, ajándékok sora a fa alatt, stb…), nehéz időszak elé néz: csalódások sora vár rá.

Légy nyitott, befogadó minden nap és alakítsd úgy az Ünnepeket, hogy az neked valóban jó legyen. Mihály Arkangyal mindenben segít és támogat Téged!