Te mit tanítasz a gyermekednek?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

SZÜLŐNEK LENNI a világ legnehezebb dolga főleg ha felelősséggel, odafigyeléssel és céllal teszed. Még hozzá azzal a céllal, hogy egy olyan embert indíts az útjára, aki megállja majd a helyét a társadalomban, mi több – sikeres és, ami a legfontosabb, boldog életet éljen.

Nos, ez a küldetés szinte lehetetlen. Hisz ha te magad nem érted el a boldogságod, miért gondolod, hogy gyermeked majd boldog lesz? Nincs előtte minta, ami alapján mehetne. A szülői felelősségvállalást máshogy értelmezve, más nézőpontból tekintve rá, sokkal nagyobb eséllyel nevelhetnél úgy gyermeket, hogy legyen mintája és ne keljen érte aggódnod.

Jelenünkben a fontossági sorrend valahogy teljes mértékben átrendeződött.

Fontos a külső, a megjelenés, hogy nettek, csinosak, fittek legyünk. Igen, ez fontos, mert a 21. századot nevezhetnék a PR évszázadának is. Az nyer, aki jobban el tudja magát adni. Ahogy egy régi szólás tartja, csomagolás viszi az árút.

Nem számít már, hogy mit élsz meg

… mi zajlik belül, milyen értékekkel rendelkezel, addig amíg a taft tartja a hajad és a smink a vonásaidat – eltakarja, hogy ne látszódjon a masszív fájdalom – a társadalom használható és elfogadott tagja vagy. Így ezzel a maszkkal az arcodon, már kész is a robot, aki érzelmek nélküli, és mehetsz is dolgozni, barátok közé, hiszen ez a trendi. Így az első, amit tanítasz, a külsőség a fontos. Ugyan ez zajlik otthon a négy fal között.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Nem egy házaspárt látok, akik teljesen elidegenedve egymástól, 10-20 évvel ezelőtti emlékkel a fejében él egymás mellett és nevelgeti a csemetéit. A kommunikáció lekorlátozódik a “szia, mit kérsz enni”, “mikor érsz haza” szűk témakörre, illetve, hogy “mi legyen a gyerekkel/gyerekekkel”, hiszen mégis csak egy fedél alatt éltek, de többet te sem tudsz a párodról és ő sem rólad. Ennek durvább formája az otthoni hidegháborús helyzet. Amikor a kommunikáció inkább csak a gyereken keresztül zajlik, mert ha egymáshoz szóltok kitör a botrány, mindenkinek megvannak a maga kis titkai, és szépen éldegéltek, ki-ki rendezve az belső harcait, úgy ahogy szeretné.

Akkor n