Párkapcsolat: Lélekpár · Ikerláng · Ikerszerelem?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

A PÁRKAPCSOLAT AZ EGYIK LEGNEHEZEBB érzelmi kapcsolódás. Az ikerlángod feladata ugyanis az, hogy kibillentsen a megszokásból, megmutassa a valódi lényed. Ezeknél a találkozásoknál a szexualitás igen aktív és szenvedélyes, pont ezért rettentően nehéz elszakadni a másiktól.

Ha valóban Őt keresed, kösd fel a nadrágod!

A gondolatok és érzések rendszere, a lélekpár találkozások esetében egymás ellen fordulnak és mind a saját, mind a partnered gondolat és érzelmi rendszere küzd a harmonikus egymásba olvadás ellen, pedig a térpárok teljes és harmonikus szerelemre teremtettek. Hisz teljes mértékben érzik egymást, tudják egymás gondolatait, tökéletesen tisztában vannak egymás érzéseivel és érzelmeivel. Már, már fájóan olyan, mintha tükörbe néznél…

Íratkozz fel Te is youtube-csatornánkra!
Íratkozz fel Te is!

Szinte minden második héten: izgalmas előadások, tartalmas workshopok-ha szeretnéd megtalálni a saját utad, ha szeretnél több és jobb lenni! Szeretettel várunk Téged is!