Párkapcsolat – avagy a legnagyobb félelmed!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MIÉRT OLYAN NEHÉZ DÖNTENI, főleg ha érzelmekről van szó? Te használod az ösztöneid, az érzéseid? Vagy csak gondolkozol és logikai eszméket futtatsz? Sajnos a gondolati döntések fájdalmat generálnak, az érzelmi alapokon nyugvó döntések, pedig káoszt.

Kiskorodtól kezdve az érzelmeid …

… érzéseid eltemetésére tanítanak, az iskola rendszer, de már szüleid is csak a gondolatok futtatására nevelnek. Ez mégsem jó így! Hisz rengeteg döntésedet megbánod utólag. Az ösztönös gondolatok és érzések használata, hatalmas lépés lenne az emberiség számára, mert így képes lenne globálisan megismerni a környezetét.

Íratkozz fel Te is youtube-csatornánkra!
Íratkozz fel Te is!

Szinte minden második héten: izgalmas előadások, tartalmas workshopok-ha szeretnéd megtalálni a saját utad, ha szeretnél több és jobb lenni! Szeretettel várunk Téged is!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!