Légy hű önmagadhoz!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MÁR A 16. SZÁZADBAN IS TUDTÁK az egyik legnagyobb titkot. Légy hű Magadhoz – ergo hozz olyan döntéseket, cselekedj úgy, ahogy az az elveidet tükrözze. Csakhogy úgy cselekedni, hogy az elveidhez hű maradj, hogy Neked jó legyen és a környezeted se sérüljön, nem tűnik egyszerű feladatnak.

Pedig nem nehéz, csak az, ami eddig evidens volt mások számára

… hogy figyelembe veszed nekik mi a jó és eszerint cselekszel, ezzel a szemlélettel megváltozik. Ugyanis az, ami neked jó, nem biztos, hogy a környezetednek tetszetős. Mégis meg kell tanulnod meghozni bizonyos döntéseket, melyek a javadat szolgálják, anélkül, hogy figyelembe vennéd mások mit szeretnének.

Miért?

Mert mindaddig, amíg másokért élsz, mások érzéseit, érdekeit a magad érdekei elé helyezed, a boldogság még hírből sem jár feléd.

Attól, hogy áldozatot hozol nem lesz Tiéd az érdem, becsülni és tisztelni sem fognak cselekedeteidért, mert azokat másokért, mások javát szolgálva hoztad meg.

Élj a magad elvei szerint, élj a szíved, a céljaid szerint, ne add fel senkiért azt, aki vagy! Ha fogysz magadért fogyj, ne a párod miatt, ha változol Magadért tedd, legyen ez belső igényed, ne a környezeted erőszakolja rád változásodat.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Mert diszharmóniát és fájdalmat szül benned ez a kettősség, mely a betegségek meleg ágya.

Nem kell sok a boldogságodhoz, a teljességedhez, csak az, hogy “mindenek fölött légy hű magadhoz”, és tedd le az áldozat szerepét!

„Mindenek fölött
Légy hű magadhoz: így, mint napra éj,
Következik, hogy ál máshoz se léssz.”
– William Shakespeare