Hogyan lehetne jobb a karácsony?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

AHOGY KÖZELEDNEK AZ ÜNNEPEK mindenki roham tempóban indul vásárolni délután, a belváros 4 óra után katasztrófa, a bevásárló központok környéke szintén, de nincs mit tenni vásárolni kell, ha nem is ajándékot, de élelmiszert és általános napi dolgokat igen.

S miközben a szeretet ünnepe egyre közeledik – a pánik is egyre nagyobb.

… mert még nincs meg a karácsonyi menü, az ajándékok, a csomagolás, a takarítás, sütés, főzés. A fejedben a gondolatok csak úgy cikáznak. Ahogy a gondolataid viharában igyekszel kiutat találni, úgy esik szét minden veled együtt.

Szétcsúszol és menthetetlenül katasztrofális karácsonyt vizionálsz, mert nincs meg minden. Aztán évről- évre valahogy mégiscsak túlélitek az ünnepeket, mindenkinek jut valami a fa alá, étel is, fa is van, szóval valahogy mégis összehoztad.

Hogyan lehetne ez jobb?

Úgy, hogy nem mindent egyedül akarsz megoldani, esetleg elengeded a tökéletes ünnep képét és olyanra formálod, amit meg is tudsz teremteni. Miért ne süthetne idén a nagyi sütit, vagy lehet cukrászdai is, ha neked nem fér bele. Nagy a család és az ünnepi asztalra sok mindent szeretnél tenni?

Kérd meg a rokonokat, hogy hozzanak egy-egy tál ételt, a köretet, a salátát. Valahogy jobban esik másnak is az étel, ha ő is tett az asztalra. Tudod miért? Mert akkor az ünnep egy része az övé is. Kérd meg a párod, hogy díszítse ő a fát, nem baj ha nem tökéletes, ő szívből készíti, míg te csak kapkodnál. Vond be a gyerekeket is amibe csak tudod. Nem kell neked egyedül megoldanod mindent. Szépen megbeszéled mindenkivel, kérsz segítséget és máris lekerül a válladról pár teher.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Amikor az ünnepi asztalnál közösen esztek, kevesebb lesz a homlokodon a veríték, szebb lesz az ünnep, mert együtt hoztátok össze, s nem Te egyedül szakadtál meg. A legjobb az egészben az, hogy sokkal stressz mentesebb lesz az ünnep körüli cécó, mert tudod, hogy van segítséged, így nem pánikolsz, hanem tudsz cselekedni. Az energiáidat arra tudod fordítani, amire szükséges és nem emészti fel a sok „ezt hogyan fogom megoldani”, „atya ég ez kimaradt”. Képes leszel tisztán látni, mert elfogadtad, hogy Te is csak ember vagy, két kezed van és nem megy minden egyedül.

Attól, hogy segítséget kérsz

… nem leszel kevesebb, sőt! Az emberileg még több is leszel, hiszen felismerted nem vagy csodatévő, és nem is kell annak lenned!

Élvezd Te is az ünnepet, olyan szép, amikor együtt van a család a fa körül. Lásd, éld át és ne kapkodj! És légy hálás mindazért amid van!

Áldott Ünnepet kívánunk Neked!</