Chapman: Hibás a szeretet-nyelv?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

BIZTOS HALLOTTÁL már a Chapman-féle szeretetnyelvekről, melyek csak a felszínt súrolják: mint például a minőségi idő, az érintés, az ajándékok, az elismerő szavak és a szívességek.

Mit gondolsz, mi történne akkor, ha ezeket mind megkapnád vagy megadnád másoknak? Sok minden megváltozna Benned? Másként látnád a világot? Másként látnád Önmagad?

Ezek a szeretetnyelvek csak felszínesek

… és bár megfigyelésen és szokásainkon alapulnak, közel sem tartalmazzák a valóságot. Vagy szerinted egy gyermek vagy felnőtt tudja nélkülözni az ölelést, vagy az elismerő szavakat, esetleg az ajándékokat?

Mindenkinek egyszerre van szüksége mindenre – hisz a Belső Éned, a Valódi Éned mindezt egyszerre igényli.

Számtalanszor látom Ügyfeleinken, hogy alig várják, hogy végre valaki felismerje Önmagukat, a Valódi Énjüket – alig várják, hogy valaki a veséjükbe lásson – aki átlásson rajtuk, aki lássa a bennük élő valódi vágyakat! És ezek a vágyak egyszerre igényelnek mindent: érintést, szívességet, minőségi időt, ajándékot és persze elismerő szavakat.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Csak így vállhat valaki Teljessé, csak így válhat valaki Önmagává, hisz bármennyire sem veszel tudomást mondjuk pl. az ölelés, a figyelem fontosságáról, legbelül Te magad is tudod, érzed, hogy hiányzik. Nőnek és Férfinak egyaránt.

Chapman nem hibázott, pusztán csak a felszínt vizsgálta, és csak a felszínt látta.

EGYSZERRE, MINDENT

Éppen ezért mit gondolsz, mi egy felnőtt legfontosabb szeretetnyelve? Maga a NAGYBETŰS SZEXUALITÁS, a szeretkezés minden pillanata – hisz itt EGYSZERRE kap meg mindent. Vagy azt gondolod tévedek?

Mire vágysz Te a szeretkezés pillanataiban? Mire vágysz legbelül, valóban? Mit adjon meg Neked a Párod, és mit adsz Te neki ezekben a meghitt pillanatokban?

Megtennél nekem valamit?

Próbáld ki kérlek, hogy gyermekednek és Párodnak mától 1 héten át az összes szeretetnyelvet megadod, mindet egyszerre! Hidd el, nem kell sok, hogy minden megváltozzon – Benned, gyermekedben és Párodban.

Ha a változás pozitív, kérlek, hogy mondd el nekünk!