Szerelem, érintés, párkapcsolat? Bezzeg a mi időnkben!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

SZERELEM · ÉRINTÉS · KOMMUNIKÁCIÓ? Abban a korban élünk, amikor a szerelmet éltetjük, de az érintés 2 lájk között elmarad. Amikor minden kimondott szó után vezeklünk, de a közösségi portálokon kiírt véleményben nem aprózzuk a lehúzást.

Amikor már a gyerek 2 hónaposan az instán van, mert cuki, de esti mesét már nem mond senki neki.

Abban a világban élünk, ahol szeretünk összefogni és adni, amíg az posztolva van, de mikor kezet kellene nyújtani, már nincs ott senki.

Bezzeg a mi korunkban….hallatszik a hangzatos ige, de vajon a felnőtt és felnövő generáció kitől leste ezt a mintát? Ki miatt lett a rosszindulat, az elzárkózás oszlopos tagja?

Ki mutatta azt a példát, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Ki volt a közömbös, a látszat kedves?

Lehet mutogatni előre is, hátrafelé is, hogy apáink nem így neveltek, a gyermekeink nem ezt a példát látják. Mégis a hiba ott lapul benned…mert ha te aszerint élsz és azzá válsz, még a gyermeked születése után is, akivé lenni szeretnél, akkor a gyerek mintát kap és megtanulja, hogy az utat akkor is folytatni kell, amikor már neki is gyermeke lesz.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


De a jelen társadalomban csak túlélsz! Amint gyermeked születik -tisztelet a kivételnek- elengedsz mindent és ráruházod a felnövő új generációra a súlyt; alkoss, teremtsd meg azt, amit én nem tudtam a születésedig, én meg csak gürizek, hogy legyen ételed. Pedig a gyermek a mintából tanul, a lépéseidet követi, másol és utánoz.

Nem tetszik a felnövő generáció képe? Pedig ők csak a múlt generációk tükörképei…

Vidd a zászlót, teremts magadnak új világot, taníts példát és kitartást! Ne terheld azzal a gyermeked, amit te magad nem voltál képes megteremteni.