Féltékeny típus vagy?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

SZÁMOS PÁRKAPCSOLATOT MÉRGEZ a féltékenység, mellyel első körben nem igazán tudsz mit kezdeni. Persze, ez lehet enyhe vagy akár kóros is, hisz rengeteg vita – akár tudatalatti – háttere is ez. Még akkor is, ha nagyon szeretitek egymást, de … Mégis mit kezdj vele?

A zöld szemű szörnyeteg: Féltékeny típus vagy?

Tudnod kell, hogy a háttérben minden esetben a Férfi (vagy a Nő) hibás birtoklási vágya áll. Hisz ki ne szeretné a Szeretett Nőt – csak és kizárólag – birtokolni. Persze ezt jó értelemben értve, és itt nem arról van szó, hogy “rabigába” kell hajtania a Nőnek (Férfinak) a fejét.

De ez fordítva is igaz, hisz a Nő is rendelkezik a birtoklási vággyal. Még akkor is, ha ezt nem vallja be.

Ok, de akkor mit lehet tenni?

A féltékenység mögött ismét az érzések/érzelmek hibás működése áll. Ugyanis „csak” annyiról van szó, hogy mindaddig, amíg nem vagy képes teljesen megnyílni Szeretett Nődnek és Szeretett Férfidnak a féltékenység fennáll. Ugyanis csak a teljes megnyílásod ad érzelmi „biztosítékot” a párodnak arról, hogy csak Ő kell Neked.

*** De persze ennek hátterében pl. az anya – fiú gyermek kapcsolata is áll, de erről majd egy másik cikkemben ***

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


És sajnos ez másként nem orvosolható. Ugyanis a mai cukormázas világban nem nyílunk meg szinte senkinek, vagy csak akár részlegesen. De ha párodnak megnyitod a szíved, odaadod magad teljesen – úgy, hogy Ő érezze a teljes odaadásodat, a legbensőbb érzéseidet, titkaidat is tudva – a féltékenység hopsz, eltűnik. Hisz a vadász – a Férfi, elejtette a Vadat – a Nőt.

És mi több, ezt minden nap újra és újra meg fogja tenni

… hogy biztosítson Téged arról, hogy csak az Övé vagy, és Ő csak a Tied. Ez bármennyire is tűnik most furcsának, egyrészt izgalmas, másrészt mérhetetlenül stabil párkapcsolatot eredményez.

Persze csak akkor, ha ezt mindketten akarjátok és mindketten tiszteletben is tartjátok.

Ez az egy módja annak, hogy feloldozz magad a féltékenység béklyójából, elnyerve a bizalom és a biztonság, a kölcsönös és jó értelmű birtoklást.