Siker, Szerencse, Önbizalom: Út Önmagad felé!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MINDEN ÁSVÁNY (FÉLDRÁGAKŐ) ÉKSZERÜNK egyedi összeállításban és csak személyre szabottan készül. Karkötőink, és teljes ékszer kollekciónk igazi különlegessége, hogy mi olyan kristály-kombinációkkal dolgozunk, mely komplett hatást fejt ki a tested teljes energetikájára.

Személyre szabott féldrágakő karkötők és szettek?

Egyenként az ásványok tulajdonsága – az általunk összeállított egyedi és személyre szóló karkötők és egyéb ékszerek esetében – nem igazán fontos, hiszen az ásványok együttes,  közös energia rezgése egy jóval erősebb és összetettebb rezgés, mely sokkal jobb élettani hatásokkal rendelkezik, mint más, hagyományos karkötő.

Íratkozz fel Te is youtube-csatornánkra!
Íratkozz fel Te is!

Szinte minden második héten: izgalmas előadások, tartalmas workshopok-ha szeretnéd megtalálni a saját utad, ha szeretnél több és jobb lenni! Szeretettel várunk Téged is!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel h