Légy szabad féldrágakő női karkötő szett

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

A SZABADSÁGNAK mindig ára van, keményen meg kell érte dolgozni és küzdeni. De mit is jelent valóban a szabadság?

Szabadnak lenni, annyit tesz, hogy képes vagy függetlenül létezni, döntéseid, gondolataid, tetteid nem függnek mástól. Ilyen, valódi szabadság nagyon keveseknek adatik meg. Még ha szingliként tengeted is napjaid a berögződések, megszokások és minták, felmenőidtől megörökölt és tapasztalt félelmek, fájdalmak akkor is befolyással bírnak mindennapjaidra.

Légy szabad féldrágakő női karkötő szett

Ez a féldrágakő ékszer szett, ennek a szabadságnak az elnyerésére hivatott! A hilulit ásvány oldja a benned felgyűlt és raktározódott fájdalmakat, az apatit segít az érzések regenerációjában, tisztulásában, így ennek a két kristálynak a kombinációja az érzelmi függést oldja. Az obszidián a gondolai függéseket oldja, összhangban együtt “dolgozva” a hegyikristállyal.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Minden ásványnak megvan a maga szerepe, de kombinálva, összehangolva és együttes rezgésre programozva válnak igazán segítő, gyógyító hatásúakká a féldrágakövek!

Légy Te is újra szabad!