A hegyikristály gyógyhatása és csillagjegyei

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

A HEGYIKRISTÁLY ÁSVÁNY egy teljes mértékben alap kristálynak nevezhető féldrágakő. A non-plus ultra, hiszen bárki, bármikor használhatja. De mire is hat pontosan a hegyikristály?

Ez a gyönyörű áttetsző kristály, leginkább a védelem köve. Véd a negatív energiáktól, távol tartja az energiavámpírokat, mint egy védelmező réteg aurád köré fonódik. A legkönnyebben és leggyorsabban programozható kristály. Egyszerűen csak vedd a kezedbe és kérd a kristályt, hogy védjen Téged.

Nem csak lelked és érzelmeid védelmére hivatott a hegyikristály.

Segítségével elindul egy öntisztító folyamat a testben, melynek hatására, könnyebben szabadulsz meg a felesleges „terhektől” melyeket testedben felhalmoztál. Fogyókúrához igen hatásos kristály, mert segít megszabadulni a feleslegtől, illetve a vizesedés esetén is roppant hatásosan vezeti el a vizet a szervezetből. Mivel egy igazi joker kristály, így könnyen alkalmazkodik tested energetikájához. Ott véd, ott old, ahol kell, felesleges energiát nem ad, csupán csak a saját energiáidat mozgósítja. Összességében energetizál, tisztít és véd, éppen ezért kiváló alkotóeleme gyógyító féldrágakő karkötőinknek és ékszereinknek is!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Hegyikristály felhasználási lehetőségei

  • Tedd egy kancsó vízbe 2-3 órára, majd fogyaszd el a vizet, így segítve a fogyókúrádat.
  • Helyezd az íróasztalodra és megvéd az elektroszmogtól.
  • A hálószobádba helyezve véd a rossz álmoktól.
  • Ha ékszerként viseled véd a környeze