Túlsúlyos vagy sovány: A Testképzavarról röviden

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

NAGYON SOKSZOR TALÁLKOZNI a testkép zavarával, azaz azzal, hogy valaki túlsúlyos, vagy túlzottan sovány. Nagyon fura jelenség ez, hisz sok esetben a teljesen normális testalkattal rendelkező gyermekek és felnőttek is másnak látják magukat a tükörben:

  • vagy 2-3 számmal nagyobbnak (kövérebbnek);
  • vagy ritkább esetben sokkal karcsúbbnak.

De vajon mi okozza ezt?

A legegyszerűbben talán úgy magyarázható el, hogy mind a Lelked, mind a Tudatod, sőt, még a Tested is rendelkezik egyfajta “Én”-képpel, és sajnos sok esetben ezek a képek korántsem egyeznek meg. Hátterében az érzelmeink kuszasága áll, hisz főként a negatív érzelmeinket szeretjük megélni és korántsem vagyunk sem boldogok, sem örömteliek. A negatív érzelmek pedig hibás működést eredményeznek a testedben: a harag, a fájdalom, a szorongás, az eltemetett sérelmek… mind-mind plusz kilók tucatjait okozzák a Testben.

De az önmagunk büntetése vagy önmarcangolása is túlsúlyba vagy kóros soványságba fullad. Gyakorlatilag magunkat igyekszünk roppant lelkesen tönkretenni, pedig ha a Test energetikája és érzelmi háttere tökéletes lenne, akkor akár 20-30 évvel is meghosszabbodna az életkorunk.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


De ezért van az is, hogy a mániákusan lefogyni akaró barátaink, családtagjaink sorra visszaszedik azokat a fránya kilókat.

Javítható-e a testkép deformitása?

Igen. Egy kis segítséggel tulajdonképpen mind a Lélekben, mind a Tudatban a testkép – azaz maga az “Én” – módosítható, ezáltal beállítható a test megfelelő egyensúlya.

Tudod, ha az érzelmeid rendben vannak, akkor valóban minden rendben van!