Te vagy a varázsló, Te vagy a csoda!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MINT MINDEN, AMI A TERMÉSZETBŐL FAKAD, a Bach virág esszenciák és a gyógyító kristályok is a test gyógyulását segítik. Méghozzá úgy, hogy a lélek és tudat számára nyitnak utat, hogy a test rekonstrukciója és gyógyulása elinduljon.

Mivel minden belőled fakad, “csupán” meg kell nyitni az utat a lélek és a tudat számára…

hogy a testhez férjen, ezáltal felszabadul a szellem, mely a teljes harmóniát hozza el az életedben. No persze nem varázsütésre és nem egyik pillanatról a másikra, mégis lehetséges az, hogy megtaláld a benned élő teremtő erőt, mely mindenre képessé és hivatottá tesz Téged, egészen addig, amíg a szíved útját követed.

Az egyedi, személyedre szabott programokkal ellátott féldrágakő karkötőkkel, illetve a Bach virágesszenciákkal, erre az útra segíthetlek Téged. A változás – a feladat oroszlán része – mégis rád vár. Hiszen én csak elindítani tudlak, az utad helyetted senki sem teheti meg. Sajnos nem létezik olyan csodaszer és varázs, mely egyik pillanatról a másikra a célba repítene Téged, hogy hátradőlhess és élvezhesd a boldogság és a lelked fényéből áradó energia csodás hatását.

Ez csak szépen lépésről-lépésre tehető meg…

a saját tempódban, a saját feladataiddal és leckéiddel tarkítva, melyek, mind egy irányba visznek. A szíved, a lelked irányába, hogy érezhesd és tudhasd, minden belőled fakad, sorsod kovácsa Te magad vagy és minden gyümölcs melyet magad teremtettél, a saját erődből a legédesebb nektár életed esszenciájában.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Te vagy a varázsló, Te vagy a csoda és Benned van minden kulcs, mely a boldogságodhoz kell. Csak lépj, ne tétovázz, ne várj semmire. Döntéseid okozatát csak úgy tapasztalhatod meg, ha lépsz és mersz élni. Mindaddig, míg a kanapéról szemléled az eseményeket nem történik semmi.

Legyen bármilyen apró is az a lépés lépj

… lépj minden nap, minden adandó alkalommal, vállald a következményeket a döntéseidért, s ami a legfontosabb dönts Te magad, ne engedd, hogy mások döntsenek helyetted életed folyásáról.