Kishitű vagy? Önbizalom hiányban szenvedsz?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

A MAI VILÁGBAN egyre többen szenvednek a kishitűségünktől. Szinte teljesen mindegy, hogy felnőttről vagy gyermekről beszélünk, a kishitűség megmérgezi mindennapjaidat, párkapcsolatodat, munkádat, jövedelmedet, lehetetlenné téve Téged a boldog és kiegyensúlyozott életre.

AMIT MAGADDAL HOZOL

A probléma az, hogy a kishitűség hátterében minden esetben a gyermekkorodból magaddal hozott, vagy elszenvedett önértékelési probléma és önbizalomhiány áll. Ez a kettősség az, ami beindítja a Benned élő kishitűséget, mely abban a pillanatban megkezdi romboló hatását, amint a felszínre érkezik.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Mind a Testünk, mind a Tudat-Lélek páros 12-12-12 fő érzelmi palettával rendelkezik (6 jó és 6 rossz) és ez adja Énünk és érzelmeink sokszínűségét. Kicsit hasonló a működése mint a nyomdaiparnak, ahol 4 fő színből lehet közel 16 millió színt kikeverni. Az érzelmeink, érzéseink, gondolataink pontosan így működnek, és ez a 12-es Trió adja érzelmeink, érzéseink hatalmas tárházát.

KIHASZNÁLNAK?

Életed további fájó pontja, ha azt veszed észre magadon, hogy párkapcsolatodban, barátaid körében rendszeresen kihasználnak. Akár a nap minden szakában, akár csak (mondjuk) szexuálisan, vagy érzelmileg, netán a munkahelyeden. De saját szüleid vagy gyermekeink is tehetnek ilyet, sokszor tudat alatt, sokszor teljesen tudatosan.

Ez csak és kizárólag önértékelési problémáidnak és kishitűs