Elárultak, elárultál?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

SOKAN, SOKFÉLEKÉPPEN tudnak elárulni, sokan sokféleképpen meg is teszik ezt az életedben- időnként talán túl sokan is. De vajon gondolkoztál-e azon, hogy TE hányszor teszed meg ezt?

Legfőképpen azokkal, akiket a legjobban szeretsz.

Legyen az bármilyen fontos kapcsolat, az árulás valahol – az ember jellemének legsötétebb aspektusa- mindig jelen van és mérgez. Egy olyan fertőzés, melyet kiirtani talán sosem lehet.

Mit is jelent az árulás? Valakit, akit szeretsz a háta mögött kibeszélsz, esetleg panaszkodsz rá, mert neked milyen rossz, vagy szimplán csak a szemébe hazudsz. Persze tudom, mi nők pletykásak vagyunk és szükségünk van arra, hogy kibeszéljük magunkból sérelmeinket. Az emberek időnként ferdítenek, mert egyszerűbb egy kegyes hazugság, mint a fájó igazság. Mégis, hogyha fordulna helyzet már nem lenne olyan üdítő, ha valaki erre a gyenge kifogásra hivatkozna „ nekem szükségem van rá, hogy kimondjam, megbeszéljem mással”; „inkább nem mondtam el, mert az fájt volna Neked”. Ugye, hogy fájna a másik oldalon állni?

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Mielőtt azt gondolnád ítélkezem feletted, magam is megküzdök ezzel a bennem élő szörnnyel.

Ami rettentően fájó sebeket hagy maga tán, azokban, akiket szerettél vagy szeretsz. Visszacsinálni nem lehet az elkövetett árulásokat. Hiszen miért is nem beszélted meg a másikkal? Miért nem tartottad őt annyira fontosnak vagy értékesnek, hogy vele oszd meg a gondolataid? Csupán gyávaságból. Mert neki nem mered elmondani, mert nem akarod őt bántani. De ennél jobban nem lehet bántani valakit, mint amikor elárulod és negédes „érted/értünk tettem” cukormázba forgatod.

Mit lehet tenni?

Egyszerűen, csak NE csináld. Erőltesd magadra, hogy most akkor sem mondod el másnak, csak annak, akinek szánod. Minél többet igyekszel azon, hogy eltávolítsd, minél inkább teszel azért, hogy ezen a jellemvonásodon változtass, annál kevésbé lesz jelen, és talán egyszer örökre eltűnik, remélhetőleg nyomtalanul.

A szavak és tettek többet árulnak el Rólad, mint az gondolnád. Igen, a háta mögött kimondott szavak is.

Mert az árulásban a legrosszabb, hogy benned él minden nap, s minden egyes árulással egyre messzebb kerülsz a szeretett személytől, mert magad lököd el, hisz magad mondod ki folyton másnak, miben nem jó, de neki talán sosem, vagy nem elégszer.

Tanulj meg szeretni, félelmek és cukormáz nélkül, mert csak így lehetsz teljes egy baráti vagy párkapcsolatban.