Az érzelmek, és ami mögötte van

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MAGÁVAL RAGAD EGY ÉRZÉS és sehogy sem tudsz kimászni belőle? Semmi baj! Minden kezelhető, csak az a fontos, hogy tudd, mit is érzel valójában!

Először is próbálj megnyugodni…

a legfontosabb lépés ilyenkor, hogy elővedd a józan eszed és gondold végig milyen érzelmek futnak benned egyszerre. Hiszen egy érzés több érzést rejt magában általában.

Tegyük fel szorongó érzésed van, elszorul a torkod, esetleg összerándul a gyomrod vagy légszomjad van. Ezeket a tüneteket az érzéseid váltották ki, a tested így képes őket lereagálni. Nem kell egyből pánikba esned, ez teljesen normális reakció, hogy a tested reagál bizonyos érzésekre, hiszen ha nem reagál, ott már nagy gond van.

A cél az, hogy megtaláld az érzés gyökerét, mert ha épp ésszel felfogod, akkor már fel is tudod dolgozni mindazt, ami fájdalmat okoz.

Tehát ha szorongsz, biztosan van benned félelem, ez egyetemes érzés, így ez az egy biztosan részt vesz a szorongásod kialakulásában. No de mitől félsz? Gondold végig, hogy a napodban milyen olyan esemény történt, ami félelmet generált Benned, ha pedig megtaláltad, keresd meg azt, hogy mitől féltél az adott helyzetben. A saját reakciódtól, a másik fél reakciójától, esetleg a jövőbeni kimenetelétől a döntésednek?

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


A szorongást kiváltó ok a félelmen kívül, például az elfojtott harag vagy a ki nem mondott fájdalom. Gondold végig haragudtál-e esetleg az nap, amikor ez az érzés elkezdődött? Volt-e Benned fájdalom?

Szépen lassan, minden testi tünetet fel lehet ismerni, meg lehet érteni / ki lehet elemezni és néhány egyszerű Önmagadnak feltett kérdéssel meg is lehet szüntetni.

Az Élet korántsem olyan bonyolult, csak érteni kell az érzéseket és feldolgozni mindazt, amit nem tudtál megélni.

Használd a fejed és helyére kerül a szíved!

Hiszen élsz, érzel és gondolkodsz, így mindened megvan egy teljes élethez, csak használd!