Workshop az igaz szeretet jegyében

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. DECEMBER 28., SZOMBAT

Szeretet · Szerelem · Ragaszkodás – Vajon, melyik az igazi? Érzés, érzelem? Mire jó a ragaszkodás, mi a különbség a tudati és a lelki ragaszkodás között? Hol húzódik a határ a szerelem és szeretet között? Valóban létezik, hogy csak szeretet van egy párkapcsolatban?

Tartós érzés lehet a szerelem?

Sok-sok kérdés és mindre van válasz… Méghozzá a Te válaszod! Segítünk neked megtalálni valódi érzéseidet. Rávilágítunk, mi is rejlik az érzelmeid mögött, mindegyik valós-e, esetleg kreáltál magadnak egy kis felhőt, ami csak légből kapott? Tarts velünk és kerülj közelebb érzelmeidhez és ismered fel a valódi érzéseid!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra
Workshop az igaz szeretet jegyében

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. december 28., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: