Változás és Gyógyulás: A gondolatok és az érzések pusztító ereje

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. SZEPTEMBER 7., SZOMBAT

Tudtad, hogy minden testet öltött betegség, magány, kudarc, boldogtalanság vagy balsors mind-mind a hibás gondolataink és az érzéseink szüleménye?

Pedig létezik az a bizonyos egyenes út a boldogság felé!

Mindenkiben él egy gyermek, a benső gyermek, akire vigyáznod kell, óvnod és féltened. Mit gondolsz, csak egy benső gyermek él Benned? Vagy ennél sokkal, de sokkal többen küzdenek benned az irányításért? Vajon hányszor beszélgetsz önmagaddal? Akkor ki „beszél” hozzád? A gyermek, aki dacos? A férfi, aki megvéd? A haragos éned? Esetleg a melankolikus?

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. szeptember 7., szombat

IDŐPONT:
10 – 14 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: