Vágyak, célok, döntések - Szex a lelke mindennek?

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2020. MÁRCIUS 14., SZOMBAT

A szexualitás nagyon is fontos része a felnőtt társadalomnak, hiszen – valljuk be őszintén – hála ösztöneidnek, kiemelkedően fontos szerepet játszik az életedben.

De miért fontos ez annyira?!

A szexualitás megélése, azaz a női és a férfi mivoltod helyén kezelése, elengedhetetlen része a vágyaid, céljaid és döntéseid, sőt tetteid működésének. Hiszen, amíg elfojtod a benned élő nőt, elfojtod a valódi éned és egyúttal a valódi vágyaid, céljaid és tetteid is… Tarts velünk, értsd meg, ébreszd fel a valódi lényed és tudd, mire vágysz igazán!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra
Vágyak, célok, döntések - Szex a lelke mindennek?

Mikor és hol?

DÁTUM:
2020. március 14., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: