Szellem-Est: beszélgetés és meditáció

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. OKTÓBER 31., SZOMBAT

Ha Téged is érdekel a más világ, ha úgy gondolod ez a nap különleges, talán még igaznak is véled a kelta hagyományokat, akkor engedd, hogy megmutassuk Neked, hogy az élet és a halál mezsgyéje milyen könnyen átjárható. Miért nem mennek el, aki már nem élnek?

Mi húzódik a halál mögött, a halálnak vajon mi célja lehet?

Szellem idézés nem lesz! Őszinte beszélgetés, ahol megértheted, miért nem kell félned, mit tapasztalsz, és a képzeleted mikor mossa össze a valóság és álom határait. Hisz, amiről tudsz, amit értesz, többé már nem ellenséged!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. október 31., csütörtök

IDŐPONT:
18 – 21 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: