Sorsról, Tapasztalásról, Harmóniáról és Egészségről

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. MÁRCIUS 23. SZOMBAT

Nem találod a helyed a Spiritualitásban? 🏵 Túl sok az irányzat, túl sok a tanító és bizonytalan vagy? Sok mindent kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Hallgasd meg Te is ezt az előadást!

Sors vagy balsors?

A sorsról (vagy sorsprogramról), azaz – életünk szövevényes útvesztőjéről – nagyon sokan tartanak/tartottak már előadást. Tudom, sokan úgy tanítják és értelmezik, hogy a sorsod fix, nem megváltoztatható és valóban, még születésed előtt elfogadtad, hogy minden készen álljon a beteljesülésre.

De ez valóban így van? Valóban el kellene fogadnunk azt, amiben és ahogyan élünk? Vagy valami sokkal izgalmasabb rejlik mindez mögött?

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. március 23., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: