Pénz · Szerencse · Szerelem - Érd el Te is az álmaidat!

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. OKTÓBER 26., SZOMBAT

Elérhető egyszerre mindhárom? Téged mi akadályoz, hogy megtaláld a számításaid? Vajon az álmaid gátat szabnak a boldogulásodnak?
A remény hal meg utoljára, mégis mi élteti a reményt benned?

Miért nem tartós a jó lét? Hol a hiba?

Ha már régóta keresed a megoldásokat, de nem érted mit csinálsz rosszul, akkor tarts velünk! Megmutatjuk Neked a gátjaid, összehangoljuk az energetikai rendszered, hogy a valódi céljaidat szolgálja. Ugyanis álmaidnak és vágyaidnak csupán egyetlen gátja van, hogy nincs Egység Benned! Segítségünkkel, most megértheted miért nem találod a helyed!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. október 26., szombat

IDŐPONT:
10 – 15 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: