Hazugság vagy betegség? Workshop

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2020. FEBRUÁR 1., SZOMBAT

Betegségek jönnek- mennek, a vírusok és baktériumok száz szám elkaphatóak, mégsem vagy folyton beteg, de hogyan történhet ez?

Mitől függ, hogy elkapsz egy betegséget vagy nem?

Lelki állapot függő, hogy a tested védekező rendszere sérült-e vagy sem, ugyanis ha lelkileg mély ponton vagy, a tested sem lesz ellenálló. A lelkiállapot pedig nagyban függ attól mennyire élsz hazugságban. Mennyi látszat, mennyi szemfényvesztés van az életedben. A látszat boldogság ugyanis nem tesz immunissá, sőt kifejezetten betegít, akárcsak a hazugság, melybe minden nap belesimítod magad, mert az reméled, ha strucc politikát folytatsz minden jobb lesz. De nem lesz….csak egy súlyos betegség. Tarts velünk, értsd meg lelked és tested harmóniáját, és élj egészséges és teljes életet!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra
Hazugság vagy betegség? Workshop

Mikor és hol?

DÁTUM:
2020. február 1., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: