Gondolataid Teremtő Ereje 2.0: A Pénz Mágiája

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. SZEPTEMBER 21., SZOMBAT

Mt gondolsz, mi kell ahhoz, hogy elérd a vágyaidat? “Nemhiába él mind a mai napig az ősi babona, hogy amitől félünk, azt nem mondjuk ki! Hisz már Dédanyáink is tudták, hogy a kimondott szónak, a gondolatnak teremtő ereje van, ezért óvatosan kell bánni velük.”

Valóban a pénz “mágiával” elérhető, és persze bevonzható az életedbe?

Elég 3 szögbe origamiznod egy húszezrest és máris árad a bőség hulláma feléd? Vagy ez ennél sokkal racionálisabb és kézzel foghatóbb kellene hogy legyen?

A pénz rossz és gonosz, egy igazi élettelen energia, mely nem okoz sem örömet, sem boldogságot – tartják mások. Közben rengeteg médium és spiritiszta tart a bőség áradatáról előadásokat… akkor hogy is van ez?

A pénz nem élettelen, sőt, nem is rossz energia. Valami sokkal magasztosabb rejlik mögötte, hisz a pénz valójában a legnagyobb boldogságod forrása lehet. Csak meg kell értened miként is működik!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. szeptember 21., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: