Bocs, hogy Élek! Workshop

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2020. JANUÁR 18., SZOMBAT

Manapság még a csapból is az folyik, hogy bocsáss meg magadnak, bocsáss meg mindenkinek, aki vétett ellened, mert így felszabadulsz. Mégis a mi tapasztalataink merőben mást mutatnak a megbocsátással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy téged is bántottak már meg, úgy igazán, amikor érzelmileg kaptál egy igazi K.O ütést.

Ilyenkor csak ülsz, és emésztesz…

… majd különböző érzelmi stációkon mész keresztül. Először felfogod ami történt, aztán tagadod, hogy megtörtént, aztán haragszol rá, amiért ezt tette, aztán haragszol magadra amiért hagytad, végül az elengedés, amikor már nem fáj és nem is gondolsz a történtekre, elkönyvelted, leírtad, és elengedted. Ez volt a hivatalos verzió.

A valóságban azonban megragadsz és ugrálsz a haragszom stádiumban, hol arra, aki elkövette ellened, hol magadra, amiért hagytad. Miért is ragadsz benne ebben az érzésben? Miért nem történhet meg a megbocsátás, hogy végre felszabadulj? Egyáltalán meg kell bocsátani? Tarts velünk és találjuk meg együtt a választ a kérdéseidre!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra
Bocs, hogy Élek! Workshop

Mikor és hol?

DÁTUM:
2020. január 18., szombat

IDŐPONT:
10 – 15 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: