Állandó Önmarcangolás Helyett

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2019. NOVEMBER 23., SZOMBAT

Ha eleged van már a folytonos megfelelésből, amikor már magadnak sem tudsz megfelelni, mert annyi felé szeretnél “jó” lenni. Ha szeretnéd végre Önmagad szeretni és nem mások szeretetéért esedezni.

Akkor gyere el és találd meg segítségünkkel Önmagad!

Minden ami Benned él Te vagy. De vajon melyik Te? Ki az, aki folyton büntet? Mely személyiséged akadályoz abban, hogy elérd valódi Önmagad? Hol húzódik a határ közted és felmenőid energiája között? Tényleg örökölhető az energetika? Te tudod ki/ kik élnek Benned? Gyere el hozzánk ismerd meg Valódi Önmagad és vetkőzd le azt, ami nem Te vagy.

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra

Mikor és hol?

DÁTUM:
2019. november 23., szombat

IDŐPONT:
10 – 14 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Te ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: