A Párkapcsolatok árnyoldala: Szex és Szerelem

Az előadók: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

2020. FEBRUÁR 15., SZOMBAT

Szép dolog a szerelem, szívet melengető, érzelmi csoda…. de akkor miért nem működnek a szerelmi kapcsolatok? Miért okoz csalódást, és valóban lehetsz szerelmes?

A szex lehet jó és lehet rossz, a kémia függvénye az egész

… hogy ez működik-e áhított partnered és közted vagy sem. De miért történik az, hogy a mindig a “rossz” fiúk, “a kihasználós dögök” sokkal nagyobb érzelmeket tudnak benned mozgatni, mint az, aki valóban odafigyel és kedves, odaadó. Mi működteti ezt, hogyan alakul ki a szerelem és miért lesz árnyoldala? Tarts velünk, értsd meg az érzelmek, a szerelem és a szexualitás lényegét, és élj egészséges és teljes párkapcsolatban!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Mire számíthatsz nálunk?

  • Személyes hangvételre és kötetlen beszélgetésre

  • Térállításra – hogy (persze csak, ha szeretnéd) megtaláljunk Nálad is egy-egy nagyobb gócpontot, mely helyreteszi az életed

  • Rengeteg felismerésre és “AHA”-élményre
  • Sok-sok nevetésre
  • Új barátságokra és kapcsolatokra
A Párkapcsolatok árnyoldala: Szex és Szerelem

Mikor és hol?

DÁTUM:
2020. február 15., szombat

IDŐPONT:
14 – 18 óráig

HELYSZÍN:
2234 Maglód, Lövéte utca 28/1.

SZERVEZŐ:
www.jammlife.hu

Mennyibe kerül?

ÁRA:
6,000 Ft / fő

Kérlek, ne felejtsd el, hogy ha már Ügyfelünk vagy – vagy vásároltál már tőlünk személyre szóló féldrágakő ékszert20% kedvezményre vagy jogosult minden előadásunk és workshopunk díjából!

Itt jelentkezhetsz a workshopra!

Hogy ne maradj le!

Hogy ne maradj le egyetlen előadásunkról sem, iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess mindenről: