SEGÍTSÉG ÉS MEGOLDÁS A PROBLÉMÁIDRA

A valódi féldrágakövek egyedülálló energetikája, jótékony gyógyító hatása már több ezer év óta ismert. Azt azonban még senki nem ismerte fel, hogy ezek a féldrágakövek különleges sorrendben alkalmazva egyedülálló hatással rendelkeznek: képesek megnyitni Szerencsédet, Önbizalmadat, Sikeredet. A Mesterhármast, mely Veled született természetes ajándéka az életednek. Éppen ezért ezek a féldrágakő ékszerek megfelelő módon ékszerbe foglalva páratlan eredményekre képesek.

EGÉSZSÉG ÉS JÓLÉT, TESTBEN ÉS LÉLEKBEN!

Biztosan ismered már az aura réteget, hiszen az mérhető, így a “tudomány” által is elismert. Ez az auraréteg a testedet körülvevő és tápláló energia mező. Az aura réteged, olyan mint az ujjlenyomatod, egyedi és megismételhetetlen. A saját energia meződre tervezett ásvány vagy kristály karkötők és ékszerek az egész testedre hatva oldják az elakadásokat, segítenek a betegségek energia hátterét rendezni, és védenek, hogy a saját energia meződből csak Te nyerhess energiát.

Ha a szerelmet keresed

Vajon mennyire félsz attól, hogy rád talál az igaz szerelem? És ugyanakkor mennyire vágysz rá? Éppen ez a kettősség az, ami gátol vágyad elérésében! Féldrágakő karkötőink segítenek félelmeid oldásában, hogy lásd tisztán önmagad, és vágyaidat!

MEGNÉZEM A KARKÖTŐKET

Ha több önbizalomra vágysz

Tudtad, hogy az önbizalom veled született sajátosságod? Igazi ajándék, mely születésedtől fogva Veled van, csak környezeted és/vagy rossz párkapcsolataid hatására az évek múlásával szépen eltemetted. Ébresszük fel újra!

MEGNÉZEM AZ AMULETTEKET

Ha jobb egészséget szeretnél

Tested és elméd minden porcikája makulátlanul egészséges lenne, ha megélnéd Önmagad, megélnéd érzéseidet, gondolataidat. Ékszereink letisztítják a gátló érzéseket, oldják a félelmeidet, hogy újra visszatérjen életkedved, és egészséged!

MEGNÉZEM AZ ÉKSZERÓRÁKAT

KARKÖTŐK · MAROKKÖVEK · ÉS TELJES ÉKSZERSZETTEK

Tudjuk, hogy sokan, sokféle ásvány karkötőt és féldrágakő kiegészítőt árulnak. Azt is tudjuk, hogy ezek korántsem ébreszthetnek olyan örömöt és boldogságot, mint az, ami kifejezetten Neked készül: a fényképed alapján, spirituális tisztulással, személyre szóló üzenettel és elemzéssel. Ásvány ékszereink között megtalálhatóak a rózsakvarc, hegyikristály, jáde, ametiszt, aventurin, macskaszem, tigrisszem, gránát, ónix, holdkő és achát karkötők, amulettek, talizmánok és marokkövek is.

Mert csak akkor lehet tökéletes, ha egyedi, személyre szóló és Neked készül.