Asztrológia, bolygók, számmisztika, angyalok-démonok, tarot, angyal kártyák, kínai állatjegyek

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

ANNYIT, DE ANNYIT RÁGTAM EZT A 2019-ES ÉVET. Asztrológia, bolygók, számmisztika, angyalok-démonok, tarot, angyal kártyák, kínai állatjegyek tekintetében. Sok-sok hozzáértő/ és nem értő elemzését meghallgattam. Számoltam, húztam, vontam, elemeztem.

Mondhatnám amit a többiek: változás jön, lendület…

… mely áldozatokat kíván, bőség és felvirágzás jön, társra találás, szövetségesek színre lépése várható az évben. Valamiért vártam, valamire vártam, hogy ne sablon évelemzést adjak nektek, hanem valódit. Az ügyfeleinket is figyeltem, kinek miként alakul az év eleje, ki miként éli meg, mit jelez vissza, mit ír vagy mivel jelentkezik.

Most jöjjön a lényeg!

Nem, nem lesz fenékig tejfel ez az év sem, alig hogy megszoktuk a 2-es, a Vénusz évét (2+0+1+8=11/2), épphogy csak felépültél az érzelmi káoszokból, most jön még egy csavar. Ugyan isteni számnak tartják a 3-ast, mely rengeteg tudást, az együtt működés és a lendületet hozná el a Merkúr segítségével, és a föld disznó éve mely ránk köszönt, szintén bőséget, egyenes utat és ritmust ad az évnek. Mégis egy robbantó év várható, mely hihetetlen gyorsasággal csap le Rád.

Lerombol minden gondosan felépített kártyavárat, minden sablonos megoldást kisöpör, s egészen addig érnek a csapások, míg fel nem veszed a ritmust. Fel kell pörögnöd, le kell vetkőznöd a bevált meggyőződést, és jónak vélt utat.

Át kell adnod az irányítást valódi belső énednek, meg kell tanulnod bízni magadban. Akik a 2017-es évben, illetve a 2018-as évben önmagukba vetett hitüket erősítették, megnyitották szívüket és elméjüket valódi tiszta énjük felé, most végre levegőhöz jutnak. Irányt kapnak, elindulhatnak a sorsukból kivezető úton, hogy önmagukat vezetve a győzelem, siker, nyugalom évét élvezhessék, sok segítséggel és támogatóval, hisz tanúbizonyságot tettek rugalmasságukról, képesek voltak letenni elveiket. Valós konzekvenciákat kerestek és vontak le eddigi életükről, melyen képesek voltak változtatni.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!