Ingyenes Angyalkártya és Tarot kártya tanfolyam

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

A HOMEOFFICE ÉS A MARADJOTTHON KAPCSÁN szerettel hívunk meg Téged egy teljesen ingyenes, online, angyal és tarot kártya tanfolyamra!

Ingyenes Angyalkártya és Tarot kártya online tanfolyam

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ. Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed:

ÉRDEKEL A TANFOLYAM? KATTINTS!

De mi is lesz ezen az online angyalkártya tanfolyamon? Kicsit beszélgetünk majd az Angyalokról, Arkangyalokról… és persze a Démonokról. Megtanulhatod belőle azt is, hogy hogyan kell jól kérdezni, hogyan lehet a kártyákat jól olvasni, hogy valóban a valóságot értelmezhesd. De a részleteket megtudhatod rövid videónkból is…

ÉRDEKEL A TANFOLYAM? KATTINTS!
HA A SAJÁT UTAD KERESED

Segíthetünk?