Gúzsba köt a félelem?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

HIGGY ÉS BÍZZ ezt kéri szinte minden angyal- és démonkártya. Csakhogy a mai rohanó, mindent felemésztő és mindenen átlépő világban hogyan engedheti meg magának bárki is, hogy higgyen és bízzon?

A tanítás mindig arról szól – csak hajlamos vagy mindent a környezetedben keresni – hogy magadban bízz és higgy a saját erődben. Saját magadnak kell a váradat felépíteni, nem pedig másokba kapaszkodva, másokat hibáztatva álldogálni a pocsolyában. A hited és bizalmad magadban kell megerősítened, az angyalok azt üzenik, most ehhez küldenek segítséget Neked! Csakhogy a segítség nem mentőöv, melyen lebegve elsodródhatsz egy új élet tengerére, hanem olyan formában érkezik, hogy meglásd és megérezd milyen erős is vagy, mekkora energiákat tudsz mozgatni, ha tényleg odateszed magad.

Bár a körülmények okolása rettentő könnyű és kézenfekvő megoldás

… ha igazán őszinte vagy magadhoz, az életedben kialakuló helyzetekért nagy százalékban Te magad felelsz. Ugyanis a nem döntés is döntés, csak egyszerűbb. Mivel gyakran megalkuvásból, konfliktus kerülésből nem döntesz a szívednek megfelelően – egyszer csak a katyvasz közepén találod magad. De, a helyzeted sosem kilátástalan, csak akkor ha Te magad titulálod annak. Hogy a kiutat megtaláld, kérd Chamuel Arkangyal segítségét, hogy mutassa meg Neked az első lehetséges lépéseket.

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!


Hogyan láthatod meg a kiutad? Miként térképezheted fel a lehetőségeidet? Csak úgy, hogyha elengeded a félelmeid, mert azok gátolnak abban, hogy tisztán láss. Megakadályoznak, hogy érezd és lásd a céljaidat. Ér pánikolni pár napig, de hosszú távon a pánik csak olyan kényszerdöntések elé állít amik nem igazi lehetőségek csupán csöbörből vödörbe megoldások.

Kérd Haniel Arkangyalt hogy adjon számodra megnyugvást és lépj a szíved szerint. Hozz olyan döntéseket, melyek Rólad szólnak, amik érted vannak!

Hisz ez az egy életed van! Ne pazarold el egyetlen percét sem másra!