Angyali Üzenet: Vedd észre a jeleket, vagy mégsem?

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

AZ EMBERISÉG két nagy csoportra oszlik manapság. Akik tudományokra összpontosítva, gondolataikra támaszkodnak és az érzéseket és érzelmeket háttérbe szorítják. És vannak a spirituális beállítottságúak, aki csak az érzésekre és érzelmekre fókuszálnak és a realitást hajlamosak kizárni mindennapjaikból.

Mindkét tábor hibás működése …

… hogy valamely fontost tényezőt „kiűzi” az életéből. Pedig gondolatoknak és érzéseknek harmóniában kell működnie ahhoz, hogy elérd valódi éned, hogy megtaláld az ún. aranymetszést sorsodban.

Íratkozz fel Te is youtube-csatornánkra!
Íratkozz fel Te is!

Szinte minden második héten: izgalmas előadások, tartalmas workshopok-ha szeretnéd megtalálni a saját utad, ha szeretnél több és jobb lenni! Szeretettel várunk Téged is!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!