Angyali Üzenet: Legyél önmagad!

Rólunk: Tomi és Ági

Tomi és Ági a spiritualitást egy teljesen új alapokra helyező párosa. Ők - egy teljesen új szemléletet adva - valóban kiforgatják a spirituális világot a négy sarkából. Egy olyan pár, akiket 4 éve tanítanak az Angyalok, a Démonok, a Hatalmasok és különböző Segítők, hogy megmutathassák Neked, miként érheted el a Lelked a spiritualitás hatalmas útvesztőjében.

MIK/KIK AKADÁLYOZNAK TÉGED AZ UTADON? Sajnos az életedben akadhatnak olyan szereplők, akik akadályozzák Önmagad kiteljesedését, blokkolják utadat és ellehetetlenítenek.

Bármennyire is fájó …

… ezeket a kapcsolódások meg kell szüntetned fel kell oldanod, ahhoz, hogy elérhesd valódi Önmagad, megtaláld a benső éned és harmóniában élj.

Hogy ezen akadályokat megismerd és felold az angyalok és a démonok serege segít téged. Az angyalok a reményt táplálják, míg a démonok megmutatják neked a negatív működésed, illetve környezeted negatív működését, hgy mindkét oldalt megismerve tudd alakítani az életed.

Íratkozz fel Te is youtube-csatornánkra!
Íratkozz fel Te is!

Szinte minden második héten: izgalmas előadások, tartalmas workshopok-ha szeretnéd megtalálni a saját utad, ha szeretnél több és jobb lenni! Szeretettel várunk Téged is!

Cikkek & Videók

Szereted a cikkeinket? Tetszenek a videók? Gyere és iratkozz fel hírlevelünkre, és ismerkedj meg még jobban velünk!